Αύξηση χειλιών , Lip augmentation - Athens Plastic Surgery Center - Κωνσταντινος Διαλυνακης

Go to content

Main menu:

Αύξηση χειλιών , Lip augmentation

Επεμβατικές θεραπείες , Surgical Therapies > Πλαστική χειρουργική προσώπου

Αύξηση χειλιών

Τα χείλη είναι ένα από τα ισχυρότερα σημεία ερωτισμού και σεξουαλικότητας, ιδίως στις γυναίκες. Η παρουσία συμμετρίας, επαρκούς όγκου και σωστού σχήματος, είναι καθοριστικά για τη σωστή και ελκυστική εικόνα του προσώπου.
Οι περισσότερες γυναίκες προσέρχονται ζητώντας αύξηση του όγκου και της προβολής των χειλιών. Πρέπει όμως να έχουμε υπόψιν, ότι το μέγεθος και το σχήμα των χειλιών, πρέπει να ταιριάζει με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και δεν πρέπει να παραβιάζει τις ιδανικές αναλογίες για κάθε συγκεκριμένο πρόσωπο.
Ετσι μόνο πετυχαίνουμε φυσικό αποτέλεσμα, το οποίο δεν προδίδει την αισθητική παρέμβαση.
Σήμερα στην πλειονότητα των περιπτώσεων, η διόρθωση γίνεται με ενέσιμα υλικά, όπως το υαλουρονικό οξύ. Με αυτά διορθώνουμε σχετικά εύκολα την απώλεια του όγκου, τη στροφή προς τα μέσα και κάτω του άνω χείλους, που ειναι αναπόφευκτη με την αύξηση της ηλικίας, βελτιώνουμε τις ρυτίδες και ταυτόχρονα ανασηκώνουμε τις γωνίες του στόματος και μειώνουμε τις ρυτίδες και τις πτυχές που δημιουργουν τις "γραμμες θλίψης" και τις "γραμμες της μαριονέτας". Η μείωση των περιστοματικών ρυτίδων , γίνεται με δερμοαπόξεση ή Laser ή χημικό πήλινγκ.
Σε δυσκολότερες περιπτώσεις μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, μικρομεταμόσχευση λίπους, τοπικούς προωθητικούς κρημνούς ή συνδ
υασμούς.
Επίσης γίνεται σε μικρότερο βαθμό, χρήση ειδικών ενθεμάτων συμπαγους σιλικόνης
.
Σε περιπτώσεις δυσμορφίας, είτε από ατύχημα, είτε απο συγγενείς ανωμαλίες, γίνεται χειρουργική αποκατάσταση.

 
Back to content | Back to main menu