Μη χειρουργική αναζωογόνηση του προσώπου, Non Surgical Rejuvenation of the Fce and Neck - Athens Plastic Surgery Center - Κωνσταντινος Διαλυνακης

Go to content

Main menu:

Μη χειρουργική αναζωογόνηση του προσώπου, Non Surgical Rejuvenation of the Fce and Neck

Μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου και σώματος , Non Surgical Therapies


     
Μη χειρουργική αναζωογόνηση του προσώπου


    
Το πρόσωπο μας ειναι ίσως το σημαντικότερο στοιχείο της εμφάνισής μας. Οι αλλαγές που υφίστανται, με την πρόοδο των ετών, δεν επηρεάζουν μόνο την εικόνα που προβάλουμε προς τους άλλους, αλλά και εμάς τους ίδιους. Η διαδικασία της γήρανσης, μπορεί να διακριθεί, σε αυτήν που έχει ως αιτία, την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και σε αυτήν που οφέιλεται στην πάροδο του χρόνου.
   Τα αποτελέσματα των παραπάνω, είναι η εκφύλιση και αποδιοργάνωση των ινών του κολλαγόνου, η μειωση του πάχους του δέρματος, η χαλάρωση, οι δυσχρωμίες,η χαλάρωση των συνδέσμων, οι ρυτίδες, οι έντονες πτυχές του δέρματος και η υποστροφ
ή και μετακίνηση προς τα κάτω του λιπώδους ιστού.

   Οι μέθοδοι της μη χειρουργικής αναζωογόνησης του προσώπου είναι : Η χρήση του Botox, τα ενέσιμα υικά όπως το υαλουρονικό οξύ, ο υδροξυαπατίτης, το κολλαγόνο, το PLLA, PMMA κλπ, το χημικό πήλινγκ, η δερμοαπόξεση, τα ιατρικά LASERS, οι ραδιοσυχνότητες , η μεσοθεραπεία κλπ.
   Ανάλογα με το πρόβλημα, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι από ικανοποιητικά ως εξαιρετικά. Η ευκολία εφαρμογής τους, το σχετικά χαμηλό κόστος και η απουσία χρόνου ανάρρωσης, έχουν εκτοξεύσει τη δημοτικότητα και την απήχηση των θεραπειών σε όλα τα κοινωνικά στρώματα.

 
Back to content | Back to main menu